Saturday, April 12, 2008

Τα συνθήματα της δαπ...

Μέρες φοιτητικών εκλογών, η δαπάρα πάντα πρώτη. Χαίρομαι που η δαπ βγαίνει πρώτη γιατί μας μοιράζει σημειώσεις, μας φέρνει Red Bull στη σχολή, θέλει να διασπάσει το πτυχίο -ποτέ δεν συμπαθούσα τους ηλεκτρολόγους-, κρατάει τις σχολές και τα σχολεία ανοιχτά με κάθε μέσο, μας εξασφαλίζει ρουσφέτια -πάντα είναι καλό να έχεις έναν δυνατό φίλο ;-) -, γιατί είναι θρήσκοι και αγαπούνε την εκκλησία μας, και πάνω απ'όλα μας κρατάει πολιτικοποημένους αλλά μακριά από αυτόν τον ξύλινο λόγο των κομμάτων. Περισσότερο απ'όλα μου αρέσουν οι κραυγές που βγάζουν... Πάρτε μάτι όσα συνθήματα βρήκα :

και ααα και ου
και ου και δαπ-νδφκ

δαπ-νδφκ αυτός είναι ο λόγος
να είσαι περήφανος που είσαι ηλεκτρολόγος

δαπ ολέ, δαπ ολέ να'χαμ'ένα ναργιλέ
σ'όποια κάλπη κι αν ψηφίζω να τα βλέπω όλα μπλε

εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι
ο μόνος δρόμος είναι καραμανλής και πάλι

εο, εο, εο ,εο ΔΑΠ!

Μαριέττα Γιαννάκου οε, οε, οε...

οννεδ, οννεδ πρωτόπορία
ζήτω η νέα δημοκρατία



και αυτά που είναι για ξύλο...


το πολυτεχνείο δενν ήταν ταξικό,
ήταν φιλελεύθερο και δημοκρατικό


Όταν ακούγονται αυτά από τους πολιτικούς απογόνους των χιτών, των ταγματασφαλιτών, των χουνταίων, της δεξιάς του παππού Καραμανλή, των δολοφόνων του Τεμπονέρα και των υπερασπιστών των "ακίνητων στρατιωτών" μπορώ να καταλάβω πολύ καλά το πώς φαντάζονται οι δαπίτες τη δημοκρατία. Απολίτικη, αναθετική, ατομική και κατασταλτική στις αντίθετες φωνές.

2 comments:

Anonymous said...

Είσαι ανίδεος και ακατέργαστος...ένά έχω να σου πω παλιό κνίτη άπλυτε και αξυριστε...φερνουμε τις μπυρες φέρνουμε τα ούζα,φερτέ μας τις κνίτησες(ή πασπιτισες)να κάνουμε παρτουζα!!!!!


Με αγάπη <3

Anonymous said...

πες μου εσύ ποια παράταξη βοηθα ττην εκάστοτε σχολη όπως η ΔΑΠ σε τόσο πολλές και εγώ θα την ψηφίσω.μηπως είναι η ΚΝΕ,η ΠΑΣΠ η οι δήθεν ανεξάρτητοι (αναρχικοί) που ξέρουν μονο να βρίζουν την ΔΑΠ και να διαπράττουν βανδαλισμούς εις βαρος της σχολης τους?? και α και ου και ΔΑΠ ΝΔΦΚ ρε